Cautare

1694 de rezultate pentru "pop maria" (4.38 secunde)
Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei. ... "Sunt deosebit de onorata de prezenta unui public atat de numeros la Conferinta Traieste Inteligent, si doresc sa multumesc, in primul rand, Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, pentru ca a acceptat aceasta invitatie.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Asa scria sfantul Maximilian Maria Kolbe intr-una din ultimile sale scrisori. ... Lumanari, cantece, rugaciuni si buchete dadeau un chip luminos evlaviei noastre fata de Preasfanta Fecioara Maria, care ne aparea atunci ca Regina primaverii, primavara naturii si primavara sufletelor.
Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc luni 25 martie 2019 Buna Vestire, amintind de ziua in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria ca a fost aleasa sa devina Mama lui Isus Christos.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
Giurescu, Nicolae Breban, Ion Aurel Pop, Mihai Cimpoi si Eugen Simion.
• Incepand cu ora 16.45, spectacolele artistice vor debuta cu Opera Comica "De la Hora Martisorului la Calusari", urmati de minoritatile aromana, rroma, greaca, italiana, maghiara, turco-musulmana, germana, evreiasca, iar de la ora 20.00 si pana la 21.15 va urca pe scena orchestra "Valahia", cu Andreea Haisan, Gheorghita Nicolae, Marioara Man Gheorghe si Maria Dragomiroiu.
Acolo este descoperita de Ileana Pop. Impreuna cu Vlad Batca, Ileana Pop realizeaza transmisii televizate de la Casa de Cultura, in care apare si Margareta Paslaru.
NOUA MARIA CALLAS! ... De cativa ani, ia lectii de bell canto la Chicago Symphony Orchestra si este atrasa de opera, dar si de muzica pop.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Aceste declaratii ale deputatului Ioan Mircea Pascu au venit dupa ce, inainte de Conferinta, i-a propus ( un mod elegant de a spune ) lui Dorel Coica sa renunte la candidatura la functia de sef de partid, in schimbul unei functii de prim -vicepresedinte, oferta fiindu-i facuta in acelasi timp si lui Ioan Tou precum si lui Ioan Pop.
Aceeasi soarta ar putea-o avea si inspectorul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Satu Mare, Grigore Pop, asupra caruia se afla in curs o ancheta interna a Inspectoratului.
Ultimul plecat din Parlament este deputatul Virgil Pop. Deputatul clujean care paraseste Parlamentul este Virgil Pop, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Pop a fost ales in colegiul uninominal 8, zona Turda, pe listele PNL, cu 2.299 voturi.
Fiecare cu opinia lui Actualul director al Centrului de Valorificare a Creatiei Populare, Felician Pop, considera ca atribuirea de catre Consiliul Judetean a sediului il indreptateste sa decida asupra celor care pot sa ramina in continuare acolo.
Presedintele Traian Basescu a semnat aseara decretul prin care se ia act de demisia lui Ioan Mang, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si decretul de desemnare interimara pe acest post a lui Liviu Marian Pop, informeaza NewsIn.
Voichita Pop a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "In septembrie 2014 vom fi la MTR la Targul Maramuresului cu aceleasi produse", ne-a spus Voichita Pop.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
google-analytics.com